Popularna fraza na trenerci Irine Šajk

Koji natpis je ruski supermodel izabrala za opuštenu šetnju? Da li nam ona nešto nagoveštava?

Irina Šajk je model koji se najčešće pojavljuje u objektivu uličnih fotografa. Mlada majka ne sedi kod kuće i ne namerava da se krije od dosadnih paparaca. Tako možemo razgovarati o još jednoj novoj stvari u ormaru modela i dobiti malo inspiracije.

Ovog puta nam je pažnju na svaki mogući način odvukao stilski crni mantil do poda, koji se iz „Matriksa“ samouvereno preselio na modne piste.

Manekenka je svoj pretenciozni crni mantil kombinovala sa braon trenerkom Mayfair PSA smelo ušuškanom u masivne čizme (Irina se od njih ne odvaja cele sezone). Ali najzanimljivija je fraza koja se razmeće na dukserici i pantalonama. „Ono što nama izgleda kao kraj može biti početak.“

U originalu je filozofski izraz autorstvo američke političarke Ivi Prist i zvuči malo drugačije: „Svet je okrugao, pa ono što nam se čini kraj može biti početak“. Međutim, tokom pola veka reči su toliko obrasle da su promenile format i prešle na društvene mreže i ormare. To u eri još uvek popularne odeće sa sloganima – izgleda i zvuči relevantno.