Game Of Style: Poznati par ukrao je pažnju na muškoj Nedelji mode u Parizu

Mesec mode za mušku kolekciju jesen/zima 23, završava se u Parizu ovog vikenda, sa šestodnevnim rasporedom koji je obuhvatio velika imena kao što su Dior, Louis Vuitton, Loewe, Givenchy.

Nepotrebno je reći koliko je odaziva među pariskom i stranom publikom bilo, koja je uključivala poznata lica iz sveta mode, ali i šou biznisa. Popularan “Game of Thrones” par, Kit Harington i Rouz Lesli imali su jedno od svojih retkih javnih pojavljivanja i to na Louis Vuitton reviji, gde su nam isporučili impresivne uparene outfite.

Rouz je nosila crno Louis Vuitton odelo – pantalone širokih nogavica i šik military blejzer, koje je uparila sa logo čizmama brenda. Ruska kragna i uzak struk doneli su moderan preokret oštrom kroju jakne, dok je prva kopča sa kožnim monogramom kuće zaokružila luksuznu estetiku outfita.

Kit je takođe nosio crne pantalone i mokasine, uz koje je kombinovao kratak jarko žuti blejzer ukrašen floralnim dugmadima. Nova stilska energija glumca jako nam se dopada, te se nadamo da je tu da ostane.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.