Gospodin i gospođa Biber: Hejli i elegantan Džastin u Parizu

Još jedan podsetnik na to ko ostaje najlepši par Holivuda.

Činjenica je da su Hejli i Džastin jedan od najlepših i najmodernijih slavnih parova. I sami ljubavnici redovno potvrđuju ovaj status, dopunjavajući kolekciju stilskih zajedničkih pojavljivanja.

Pre neki dan par je otišao u Pariz, što znači da ćemo u narednih nekoliko dana imati puno stilskih izgleda u izvedbi gospodina i gospođe Biber. Međutim, nismo morali dugo čekati, a prvi izlazak dogodio se danas (i sigurno će ući na listu naših favorita).

Hejli se odlučila za elegantnu, ali vrlo privlačnu pletenu haljinu LaQuan Smith u latte nijansi. Model je dopunila stajling torbom Little Liffner u nijansi tamne čokolade i laganim sandalama sa kaiševima.

Treba napomenuti da je odmor u prestonici visoke mode uticao na Džastinov stil. Muzičar je prvi put posle dužeg vremena (ili tačnije od dana venčanja) isprobao odelo i belu košulju. Istina, još uvek nije odbio patike i izabrao je belo-plave Nike. Međutim, ovo uopšte nije pokvarilo ukupan utisak – još jednom priznajemo svoju ljubav najmodernijem holivudskom paru. Bravo!