Gucci haljina za odmor i veliki osmeh: Melanija Tramp se srećno vraća u „normalan“ život

Bivši predsednik i prva dama proveli su prvi dan kao obični građani na Floridi.

Bivši predsednik i prva dama odlučili su da ne ostanu na inauguraciji Džoa Bajdena, preferirajući da ne odlažu početak novog poglavlja u svom životu.

Međutim, čak i dajući ostavku, par je zadržao besprekoran osećaj za stil. Melanija Tramp oprostila se od Bele kuće u elegantnom crnom blejzeru Chanel i suknji Dolce & Gabbana, a iz aviona izašla u  looku koji je savršen za odmor – dugačka ravna Gucci haljina sa širokim rukavima, prorezima na bokovima i jarkim grafičkim otiskom.

Melanija je zamenila Christian Louboutin cipele sa vrtoglavim štiklama udobnim tamnoplavim baletankama. Sunčane naočare i širok osmeh – da, gospođa Tramp je definitivno spremna za odmor i novu životnu fazu.

Zajedno sa parom, ostali članovi tima otišli ​​su u privatnu rezidenciju Mar-a-Lago: Erik i Donald Tramp mlađi sa suprugom, odnosno devojkom, kao i Tifani Tramp i Majkl Bulos, koji su dan ranije najavili veridbu. Moguće je da će se nešto kasnije Ivanka Tramp i Džared Kušner sa svojom decom pridružiti porodičnom odoru.