Gucci predstavio novi model patika – Tennis 1977

Kao deo kolekcije Gucci Cruise 2020, Alesandro Mikele predstavio je nove patike kreirane iz arhiva italijanske modne kuće.

Među njima je bio i novi model patika – Tennis 1977. Patike Gucci Tennis 1977 dizajnirane su od strane kreativnog direktora koji voli da proučava arhive kuće, pažljivo kombinijuću originalne detalje sa modernim duhom. Dakle, na osnovu originalnih retro patika, Tennis 1977 se pojavljuje u različitim kombinacijama tkanina i printova sa belim gumenim đonom koji je ukrašen raznobojnim linijama. Ovaj eklektični model kombinuje različite elemente iz baštine modne kuće.

Patike Tennis 1977 predstavljene su u sedam različitih boja. Tri obična para prikazana su u nijansama: crna, tirkizna i puter. Gucci je takođe objavio dve verzije od pamuka s otiskom u obliku potpisnog GG monograma u tamnoplavoj i nebesko plavoj boji. Brend je takođe predstavio dva modela sa crtežima: jedan sa printom u obliku jabuke, na kome su ispisana slova brenda GG, a drugi sa printom u obliku Mikija Mausa.