Gucci se udružio sa najpopularnijom teniskom igricom na svetu

Modna kuća Gucci proširuje svoje mogućnosti.

Sada su sklopili partnerstvo sa najpopularnijom igricom tenisa na svetu. Teniski simulator Tennis Clash, kreiran od strane Wildlife, najbliži je verziji pravog turnira. Zahvaljujući ovoj saradnji, od 18. juna igrači će videti ekskluzivne Gucci odevne komade i moći će da učestvuju na posebnom turniru.

Kao deo modernog pokreta, fanovi Tennis Clash-a moći će da nabave odeću koja će se prikazati na njihovim ekranima u igri. Tako će ova saradnja objediniti virtualni i stvarni svet. Wildlife Studio će kreirati outfite za dva lika po Guccijevom dizajnu: dva stajlinga za Dijanu i dva za Ionu, koje igrači mogu da koriste za virtuelna takmičenja. Guccijeva ekskluzivna garderoba obuhvatiće obuću, čarape, kape i odeću. U igri će korisnici imati priliku da odu na zvanični veb sajt Gucci gde mogu da pronađu i kupuju odeću. Takođe, korisnici će moći da igraju na novom turniru pod nazivom Gucci Open.

Posebnost turnira je ta što je vremenski ograničen način igre u kojem možete da se takmičite sa drugim igračima da postignete najviše bodova u seriji mečeva. Trešnja na torti biće prilika da se Gucci reket koristi na turnirima.