Hajdi Klum i Sofija Vergara: Seksepilni glamur sa 45+ uz pomoć “dobrih” boja

Popularni muzički šou program “America’s Got Talent” doživljava trenutno snimanje svoje 16 sezone, a glumica Sofia Vergara i manekenka Heidi Klum i dalje su vodeće zvezde na mestima sudija.

Snimanje svake epizode događaj je sam za sebe, te se poznate devojke zapravo često mogu videti u glamuroznim izdanjima od glave do pete. Ipak, samo neka se (poput ovih) zaista izdvoje.

Kako izgledati glamurozno, seksi i vrlo elegantno u isto vreme, a ne preterati ni u jednom od tih segmenata, nije lako ni kada imate 20+.

Zato učimo od kolumbijske i nemačke leopotice.

48-godišnja manekenka, oduševila nas je stajlingom koji je u prvi plan stavio njene duge, izvajane noge. Za to je zaslužan jedan od komada sezone – blejzer nešto dužeg kroja, koji može da se stilizuje poput mini haljine. Ovaj koji je ponela Heidi bele boje u blagoj oversized formi, potpisuje Barbara Bui, a uparen je sa mini šortsom iste nijanse.

Izgled je zaokružen samo jednim upečatljivim askesoarom – potpeticama u smaragdno zelenoj boji, te šminkom na očima iste nijanse.

Znamo da nije lako priuštiti telo jedne Heidi Klum za ovakav efekat, ali razmislite o kombinaciji bele sa belim, te efektne zelene boje kao upotpunjujućim detaljem.

Sofia Vergara opredelila se za haljinu u upečatljivoj nijansi plavo-ljubičaste. Komad kojim je ponajviše dominirala upravo boja, a koji potpisuje Laura Basci, švajcarska dizajnerka glamuroznih modela zasnovanih na konceptu održive mode.  Svakako da su savršeno izvajane obline 49-godišnje glumice, pomogle u tome da forma ove midi top haljine sa korsetom, dođe do izražaja, ali vrlo efektna nijansa mat sjaja bila je ipak ta koja je diktirala izgled.

Stajling su pratili aksesoari zlatnog tona. Dakle, i u ovom slučaju pobednička kombinacija je spoj svega dve boje, od kojih je jedna izrazito efektna.

Tekst: M. Bunčić

Foto: Profimedia