Haljina koju je Hejli Biber nosila na dodeli Grammy nagrada biće hit među nevestama

Dodela Grammy nagrada još nekoliko dana biće glavna tema, ali nažalost ne toliko zbog muzike i samih nagrada, koliko zbog izdanja poznatih ličnosti na crvenom tepihu, ali i njihovog ponašanja – mnogi parovi nisu mogli da se suzdrže od javnih izliva emocija, a definitivno najdegutantniji bili su Kortni Kardašijan i Travis Barker. 

Još jedan par je privukao našu pažnju – Hejli i Džastin Biber takođe su delovali izuzetno zaljubljeno, toliko da nisu mogli da se odvoje jedno od drugog. No, ako bismo zanemarili taj momenat, primetili bismo da je Hejlino izdanje na crvenom tepihu san snova svake neveste zaljubljene u minimalizam! 

Biserno bela top haljina suptilnog A kroja koju potpisuje Saint Laurent lako može poslužiti i kao venčanica, te pretpostavljamo da će baš ovakav model biti hit sezone proleće/leto. 

Hejli je elegantnu haljinu upotpunila diskretnim nakitom, prirodnom šminkom i kosom jednostavno upletenom u pletenicu, čime nam je ponudila bridal look koji u potpunosti možemo da preuzmemo. Što se nas tiče – 10/10!

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.