Haljina majica: najudobniji trend za leto

Haljina majica je mikrotrend koji osvaja letnju garderobu.

Leto je stiglo i dok se vraćamo svojim normalnim letnjim ritmovima, izgleda da je karantin ostavio u životu našu potrebu za udobnošću.

Na to ukazuju trendovi udobnosti i komadi odeće koji postoje u svakoj kolekciji, iako više ne provodimo toliko vremena kod kuće, bar ne nužno. Jedan od ovih trendova je haljina majica koja, iako smo je nosili prošle godine zbog uslova, i dalje ostaje u modi. Naravno, duga majica se sada zapravo nosi kao haljina.

Ima ravnu liniju koju skandinavske devojke vole, zbog čega je tako često viđamo u njihovoj garderobi, minimalistička je i u zavisnosti od dodataka koji joj dodamo, ima moć da se transformiše. Haljina majica može se kombinovati sa flip flop sandalama, tata sandalama, ali i sa sandalama sa visokim potpeticama, ako je želimo odabrati za večernji izlazak. Takođe izgleda sjajno u kombinaciji sa Birkenstock papučama i sa velikom torbom.

Majica je obično jednobojna, ali ove godine je pronalazimo u jarkim bojama u kolekciji Loewe, ali i sa grafikama. Izrađene su od pamučne tkanine, omogućavajući našoj koži da diše, tako da je možemo udobno uklopiti u letnju garderobu, čak i na najvišim temperaturama. Takođe možete dodati kaiš u struku ako želite ženstveniji rezultat.

Naravno, sa istim komforom možete i dalje nositi haljina- majicu kao kućnu odeću. U galeriji pogledajte modele iz aktuelnih kolekcija.