Helanke sa trakama za stopala su ultimativni hit: Evo kako da ih nosite!

Svi smo prošli kroz taj trenutak odvikavanja od uklapanja helanki u dnevni outfit, jer nam je tako udobno u njima, te ih ne skidamo barem po kući (posebno u zimskom periodu). It devojke, među kojima je i trudna Rijana, ipak imaju savršeno rešenje za ovu zavisnost od mekanog komada, na koje dodaju i šik momenat: helanke sa trakom za stopala.

Za svoje poslednje trudničko modno izdanje Rijana se pojavila u jednom ovakvom paru The Attico helanki, koje je uklopila sa Jean Paul Gaultier kardiganom na prednje pertlanje, otkrivajući, još jednom, svoj bebi stomak. Preko je nosila Carhartt jaknu, dok je stajling sa helankama završila Jimmy Choo crnim potpeticama preko kojih je navukla traku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Helanke sa trakom za stopala imale su svoj mali debi i na Nedelji mode u Kopenhagenu, gde su ih zvezde street style-a stilizovale sa statement džemperima, perjanim jaknama, midi kaputima i blejzerima. Imali smo prilike da vidimo helanke u svim bojama, od klasične crne do vibrantno žute i zagasito crvene boje. Kako bi  traka došla do izražaja, devojke su ih nosile bez čarapa na štikle ili mokasine.

Šta je tako specifično u vezi sa ovim komadom da ga svi žele?

Helanke sa trakom za stopala imaju sve afinitete kao i njihove “rođake” bez trake: rastegljive u struku, mekane na dodir, sa vizuelnim efektom izduživanja nogu, ali ono što ih čini posebnim je taj mali detalj u vidu trake, koji podpomognut stopalom daje potpunu oštrinu i zategnutost izgledu.

Kako da ih nosite? Inspirišite se u našoj galeriji!

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.Mišović