Insta izveštaj: kako fashioniste nose novu torbu Louis Vuitton Coussin

U oktobru 2020. godine modna kuća Louis Vuitton predstavila je svoju kolekciju proleće/leto 2021. godine, gde je pokazala novi model torbe nazvan Сoussin.

Sada je kolekcija već krenula u prodaju i započeo je pravi modni lov na stilski dodatak. Milioni devojaka sanjaju da u svoj ormar dodaju potpuno novi proizvod – univerzalnu meku torbu sa spektakularnim lancem i kaišem koji se može ukloniti. Street style aktivisti nisu izuzetak – mnoge od njih su se već pohvalile dodacima na svojoj Instagram stranici.

Nova torba Louis Vuitton Coussin inspirisana je razmišljanjima Nikolasa Geskjera o razlici između muškosti i ženstvenosti. Dizajner je predložio spektakularni uniseks model koji se lako uklapa u apsolutno bilo koji ormar. Elegantna torba dolazi u dve veličine i 6 boja: crvenoj, zelenoj, mlečnoj, crnoj, kaki i srebrnoj. Street style zvezde i muze brenda već su zavolele modernu torbu i pokazale su na desetine načina da je nose. Dakle, Pernil Teisbeck izabrala je model u jarkoj zelenoj boji i iskoristila je kao svetao element u monohromatskom crnom izgledu, dok se Emil Sindlev opredelila za crvenu, koja posebno stilski izgleda sa plavim teksasom.

U međuvremenu, top model Romi Strejd objavila je seriju slika različitog izgleda, gde samo torba Louis Vuitton Coussin ostaje jedan nepromenjen element. Da biste videli kako zvezde nose novu torbu, pogledajte naš izbor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie von Behrens (@mvb)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)