Insta-reportaža: kako devojke ove jeseni nose džokej čizme

Ove jeseni je aristokratski stil inspirian jahanjem posebno relevantan među influenserkama.

Devojke oblače ne samo pelerine, jakne uparene sa uskim pantalonama, već i biraju džokejske čizme za moderni jesenji izgled.

Karakteristična čizama u konjičkom stilu je visina do kolena, prisustvo niske četvrtaste potpetice i minimum dekora. U početku su bile namenjene samo jahanju, ali u drugoj polovini 20. veka postale su široko rasprostranjene među damama. Ove sezone čizme za džokeje spadaju među najpopularnijim modelima i idealne su u kombinaciji sa klasičnom odećom.

Glavne zvezde uličnog stila više puta su pokazale šta treba nositi sa džokejskim čizmama ove sezone. Na primer, Leonie Hane, Nemica sa dvomilionskom publikom na Instagramu, predlaže da odaberete bele čizme Fendi i kombinujete ih sa lepršavom haljinom. Danska stilistkinja i osnivačica brenda ROTATE savetuje da odaberete klasične crne čizme uparene sa helankama i prošivenom jaknom. U međuvremenu, stilista Olivia Faeh pokazuje kako da poslovno odelo nosite sa suknjom i čizmama za kancelarijski dress code, dok blogerka iz Singapura Yoyo Cao nosi Chanel odeću sa konjičkim čizmama.

U galeriji fotografija pogledajte najinspirativnije predloge.