Irina Šajk u najboljem ovčjem kaputu za zimu

Zimski kaput iz snova.

Jakne svih vrsta teško se mogu nazvati nečim zaista originalnim. Čak i ultra-obimni modeli postali su prilično čest osnovni deo svakodnevne zimske garderobe. Stoga, stilisti iz sezone u sezonu traže dostojnu i modernu alternativu njima. Ove godine kaputi od ovčje kože, koji su se brzo vratili na modne piste, ulice i instagram, postali su hit sezone.

Model o kojem se najviše priča je ovčiji kaput poljskog brenda The Mannei. U ovom kaputu su se već pojavile modne dive nove generacije – Elsa Hosk i Matilda Džerf. A sada je klasična lepotica Irina Šajk pokazala ljubav prema dugačkom, velikom braon kaputu sa postavom od ovčje kože.

U petak su ruski supermodel i njena ćerka prošetale prometnim ulicama Njujorka uz čašu kafe. I ovo je jedna od najspektakularnijih „roditeljskih“ slika Irine poslednjih godina.

Ispod ovčjeg kaputa supermodel je nosila vrlo udobno pleteno odelo u prodornoj kanarinac nijansi, što je naglašavalo njenu vrtoglavu figuru. Torba u žutoj nijansi takođe je lepo upotpunila moderan stajling.