Irina Šajk u predivnoj eko bundi u šetnji Njujorkom

Fotografi su snimili 35-godišnju manekenku dok je šetala sa ćerkom Leom.

Beba je bila u crvenom kaputu, „uggsicama“ i slatkom crno-crvenom šeširu sa Miki Mausom. Sudeći po činjenici da su na kolicima bile torbe sa dečijim stvarima, a devojčicima je u rukama nosila nekakvu kutiju (verovatno sa nečim veoma vrednim za nju), bebu su vodili dadilji ili ocu Bredliju Kuperu.  

Model je ovog februarskog dana bila u bundi sa kapuljačom boje kurkume od eko-krzna. Bunda pripada ukrajinskom slow-fashion brendu, koji kreira stvari za sva vremena, a ne juri kratkotrajne trendove. Naglašavajući svoju ekološku prihvatljivost, brend proizvodi samo proizvode od ekološki prihvatljivih materijala. Sjajno je kada zvezde poput Irine Šajk podržavaju male brendove. Na primer, oduševljeni smo pletenim odelima, svilenim haljinama i Olenich kaputima.

Pored bunde, Irina je nosila crni komplet helanki Intimissimi i top dugih rukavi, visoke čizme Schutz, crni kačket i malu žutu torbu Poppy Lissiman. Model je održao lekciju o stilu – bolje je nositi svetlu stvar u kombinaciji sa monohromatskom odećom.