Isabel Marant ima savršenu torbu koju bi svi trebalo da poseduju

Još od “pletene tašne” brenda Bottega Veneta, nismo imali novi dizajn koji je osvojio srca svih kupaca, sve dok Isabel nije odlučila da nam pokloni svoju “Osakan Moon”

Francuska modna marka Isabel Marant govori o lakoći, pariskom šiku, a dašak amerikane se susreće sa bohemskim stilom, jer njene kolekcije kontinuirano sadrže bluze sa cvetnim printom, blejzere po meri, čizme u kaubojskom stilu, rese i kopče. Njen izbor u tkaninama obuhvata vezene svile i pamuk, teksas, antilop i kožu za boho-rok šik look.

Ostajući verna estetici brenda, Isabel Marant je upravo objavila svoj najnoviji model tašne – Oskan Moon – koja je dodatak porodici Oskan, liniji kožnih tašni koje potpisuje ova francuska kreatorka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Slično kao i prethodne torbe iz iste kolekcije, Oskan i Skano, ova torba je savršen izbor za svaki večernji izlazak, a upečatljiva je zbog svog oblika polumeseca i prepoznatljivim metalnim kopčama.

Inspirisana je devedesetim godinama, i predstavlja oličenje samouverenosti. Oskan Moon uvek izgleda kao da ne pripada, bilo da je uparena sa nekim printom i izlizanim farmerkama ili nabačena preko strukirane jakne i kožne mini suknje – opcije za kombinovanje su beskrajne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Praktičan i svestran, ovaj model se može pohvaliti podesivim kožnim remenom i može se nositi na različite načine tokom dana. Nova torba sa potpisom Isabel Marant dolazi u tri kožne opcije, prilagođene svakom raspoloženju, a to su crna, konjak i bordo, dok od svetlijih tonova imamo  od oker varijante pa sve do biserne, boje lubenice i orhideje.

Tekst: A. N.

Foto: Profimedia