Jelena Karleuša debitovala na pisti Pariske nedelje mode

Regionalni superstar Jelena Karleuša danas je u Parizu, uz mnoge svetske zvezde, šetala pistom na najiščekivanijoj reviji Pariske nedelje mode.

Brend Vetements kreatora Gurama Gvasalie, jednog od braće koji stoje i iza brenda Balenciaga vratio se na modnu scenu spektakularnom revijom na kojoj su pored Jelene Karleuše, glumca Chaninga Tatuma, modela Georgine Rodriguez – žene čuvenog fudbalera Ronalda, glumice Marcie Cross, pistom šetali i svetski poznati top modeli poput Natalie Vodianove, Vini Harlou, Valentina Ferer i mnogi drugi.

Na lokaciji koja je do zadnjeg momenta bila skrivena prvi red revije bio je rezervisan za neke od najpoznatijih ličnosti iz sveta mode, muzike i filma. Brend Vetements medju svojim ambasadorima okuplja i zvezde poput Madone, Niki Minaž, Kardi B, Kendal Džener i druge svetski poznate ličnosti a sada i našu Jelenu Karleušu.

Modni izraz JK odavno je poznat i van granica Balkana što je i potvrdila i ova saradnja. Kreator je Jelenu još protekle jeseni i ugostio u Vetements HQ gde su mesecima radili na pripremama i fitinzima za današnju reviju.

Nakon Vetements revije Jelena će biti zvezda revije još jednog od trenutno “najvrelijih” novih modnih brendova.

Photo: Miloš Miletić