Diva: J.Lo predstavila novu kolekciju cipela u saradnji sa brendom Revolve

Sećate li se veličanstvenog outfita Dženifer Lopez sa ovogodišnje dodele Gremi nagrada? Nosila je prozirno plavu Gucci haljinu sa sandalama na platformu ukrašene kristalima, koje je pevačica zapravo dizajnirala u saradnji sa brendom Revolve.

O ovoj kolaboraciji tada se još uvek nije znalo ništa, do 16. marta – kada je kampanja zvanično pokrenuta, sa kulminacijom koja se odigrala ovog vikenda na zabavi koju su priredili Dženifer i Revolve povodom lansiranja kolekcije.

No ovaj partnerski duo nije zeleo da priredi bilo kakvu žurku – gosti su bili isključivo holivudski A-listeri, koje su okupili u privatnoj vili na Beverli Hilsu. Ništa manje nismo očekivali ni od stajlinga dive kakva je J.Lo.

Stilizovana od strane Roba Zangardija i Marijel Haen, doslovno je blistala u metalik Julien Macdonald haljini od svetlucavo-sive tkanine sa tankim slojevima šljokica. Silueta na jedno rame sa izrezom u dekolteu, nastavljala se u plisiranu suknju dimaničnog proreza do butina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Outfit je bilo naglašen šestougaonim metalik minđušama, Jeffrey Levinson klač tašnom i David Koma večernjom jaknom prekrivenom perjem.

Kada su cipele u pitanju, zvezda je nosila vrtoglavo visoke potpetice izrađene u svetloljubičastoj, metalik koži, dajući čitavom izgledu romantičnu završnicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.