Juicy Couture i Kappa predstavili zajedničku kolekciju

Američka kompanija Juicy Couture i italijanski brend sportske odeće Kappa najavili su saradnju u kojoj će objaviti dve capsule kolekcije.

Kolekcije Juicy Couture x Kappa sastoje se od predmeta kao što su trenerke, topovi, torbe oko struka i japanke. Svi predmeti izrađeni su u pastelnoj paleti nijansi nane i roze, kao i u neutralnoj verziji u zadimljenoj crnoj nijansi. Prva kolekcija je napravljena od svilenog satena, a druga od velura i biće predstavljena kasnije ove jeseni.

Na svakom modelu nalaziće se logotipi sa potpisom brenda: Kappa Omini, na kojem su muškarac i žena sedeći jedan do drugog, i isprepletena slova Juicy Couture u staroengleskom stilu.

„Kappa trenerka je prepoznatljiv simbol tokom poslednjih 50 godina zahvaljujući sponzorstvu poznatih fudbalskih timova poput Barselone i američkih sportskih timova“, rekao je Lorenzo Boglione, potpredsednik prodaje kompanije Kappa. Saradnja sa Juicy Couture i stvaranje klasične ženske velur trenerke izgledala je intuitivno. Smatrali smo prirodnim spajanjem naših prepoznatljivih kodova brendova – rezultat je nešto udobno i glamurozno“.

Kolekcija uključuje kampanju u kojoj učestvuje Sofija Riči, 22-godišnja glumica i model. Fotograf Amber Asali snimio je fotografije reklamne kampanje u zamku u podnožju Los Anđelesa.