Kajli Džener je kupila tašnu za 300.000 američkih dolara

Kajli Džener, obožavateljka modne kuće Hermes, podelila je na Instagramu fotografiju svoje nove kupovine – luksuzne tašne koja je navodno stara 23 godine.

Džener je tašnu platila 300.000 dolara. Kajli je više puta pokazala obožavaocima na društvenim mrežama svoju kolekciju luksuznih torbica, kojima je posvetila zasebnu sobu u kući. Njena privatna kolekcija torbi vredi čitavo bogatstvo: Chanel, Saint Laurent, Judith Leiber, Louis Vuitton, Dior, Prada, Fendi, Gucci i, naravno, Hermes. Gotovo polovinu kolekcije zauzimaju poznati Hermes Birkin modeli, za kojima je velika potražnja, jer nisu svi dostupni – ove torbe su ne samo izuzetno skupe, već se prodaju i samo odabranim kupcima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

had to get these for a shoot. kinda love em. might stay 🤎🤎🤎

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

 

Nedavno je Kajli Džener na Instagramu podelila fotografiju svoje nove kupovine. Ovo je torba Hermes Birkin od kože krokodila u nijansi cimeta sa dijamantskom kopčom i detaljima.

Ako govorimo o sekundarnom tržištu, onda cena takve tašne dostiže 300.000 dolara. Teško je tačno reći koliko je Kajli platila modnoj kući Hermes za ovu torbu, ali procenjuje se da bi iznos mogao biti još desetine hiljada.

Njena kolekcija uključuje ne manje luksuzne torbe, jedna od najdražih joj je Himalaya Birkin napravljena od kože nilskih krokodila. Ovo je jedna od najređih i najpoželjnijih modnih torbi Hermes i ističe se prepoznatljivom bojom. 2017. godine takva torba (sa dijamantskom kopčom) prodata je u Christie’s-u za skoro 400 hiljada američkih dolara.