Kajli Džener lansirala je modni brend Khy: It devojke već ga nose

Najmlađa članica konglomerata Kardašijan-Džener, 26-godišnja Kajli, nakon što je zavladala industrijom lepote, sada je svoje poslovne poteze usmerila ka modnom carstvu novom linijom odeće: Khy. Njena vizija je da se pozicionira na tržištu kao brend visoke mode filtriran kroz objektiv sa pristupačnijim cenama i veličinama.

„Khy je omaž neograničenim mogućnostima mode. Rušimo barijere i redefinisaćemo značenje dizajnerskog brenda, sa kreativnošću i kvalitetom po boljoj ceni“, rekla je Kajli u saopštenju za javnost. „Želela sam da napravim Khy platformu za naše klijente kako bi imali priliku da iskuse modu, kroz nove dizajnere i brendove, ali po pristupačnijoj ceni.”

Njena prva kapsula kolekcija sadržaće 12 komada izrađenih od veštačke kože (kaputa, pantalona, topova) sa cenama u rasponu od 48 do 198 dolara, kao i veličinama od XXS do 4X. Sinoć, mlada preduzetnica proslavila je lansiranje kolekcije gala večerom za zvanice u restoranu Giorgio Baldi.

Kao najbolji ambassador sopstvenog brenda, Kajli se pojavila u jednoj od svojih kreacija, noseći kožni crni top i uparene pantalone ravnog kroja.

Njena sestra Kendal podržala ju je uskom crnom Khy haljinom, midi dužine i golih ramena, a odmah za njom i trendseterka Hajli Biber mini haljinom brenda, uparenom sa providnom rolkom.

Ko ne bi poželeo jedan Khy komad?

Foto: Profimedia

Grazia