Kako da (nikad) ne pogrešite u kupovini patika

Patike su postale novi svakodnevni saveznici. Budući da smo suočeni sa nemerljivim izborom koji danas imamo u ponudi, može biti teško odabrati idealan model, kada je u pitanju online kupovina. Da li se opredeliti za New Balance, Reebok, Vans, Puma ili Superga patike? Kako bi vam pomogao u ovoj potrazi i odluci, Amazon Fashion je pokrenuo Virtual Try-On, svoju novu virtuelnu funkciju isprobavanja posvećenu patikama.

Amazon stalno traži impresivne i inovativne načine da svojim kupcima olakša kupovinu modnih artikala na mreži , a virtuelno isprobavanje je zabavna interaktivna funkcija koja se može koristiti u pokretu ili iz udobnosti vašeg kreveta, kako biste bili informisaniji prilikom kupovine. Virtuelno uklapanje će vam omogućiti da vizuelizujete svoj članak iz svih uglova, i (nije beznačajno), uzimajući sve vreme koje želite.

Ovaj web gigant je razvio sopstveno mašinsko učenje računarskog vida: kompjuterski vid za otkrivanje položaja, orijentacije i razmere cipela, kao i stopala, gležnjeva i pantalona. Kroz upotrebu 3D modela cipela može se stvoriti magija iskustva proširene stvarnosti. Metoda koja teži da se sve više razvija u eri Web3 i NFT- a, kombinujući ovde virtuelno testiranje i kupovinu sa fizičkim sticanjem idealnog para patika.

Funkcija virtuelnog isprobavanja je dostupna tako što ćete otvoriti mobilnu aplikaciju Amazon Shopping na iOS-u tako što ćete uneti Virtual Try-On u polje za pretragu ili posetiti amazon.fr/virtualtryon. Sa računara, QR kod na stranici virtuelnog isprobavanja može da se skenira pomoću vašeg iOS mobilnog uređaja.

Tekst: S. M. 

Fotografije: Profimedia