Kako da nosite crvenu boju ove jeseni demonstrira Megan Markl

Megan Markl i princ Hari, nastavili su sa svojim angažmanima po Njujorku (o čemu više možete saznati OVDE), te pre par dana posetili su P.S. 123 Mahalia Jackson School u Harlemu, gde su se sastali sa NYC School kancelarkom Meišom Porter. Ovom prilikom vojvotkinja je iznela još jedan sjajan jesenji outfit, kojim nas je u potpunosti inspirisala.

Svojim monohromatskim look-om, u crvenom od glave do pete, pokazala nam je kako se ova vibrantna boja nosi i u jesenjim danima. Pantalone ravnog kroja i oversized jaknu – komplet brenda Loro Piana, uklopila je sa Manolo Blahnik potpeticama, takođe crvene boje.

Za frizuru je odabrala puštenu uvijenu kosu, dok je šminka bila u prirodnim tonovima – sofisticiran beauty look za ovu priliku.

Prema navođenju medija, Megan je iskoristila priliku da u školskom dvorištu, pred svojim suprugom, učenicima drugog razreda pročita „The Bench“ knjigu za decu koju je sama napisala. “Napisala sam ovo kada smo tek dobili našeg dečaka i nisam je do sada čitala ni jednoj drugoj deci”, zaključila je vojvotkinja.

Foto: Profimedia

Priredila: T. Mišović