3 saveta kako da odeća high-street brendova izgleda luksuzno

Jednostavni principi kojima se eksperti služe kako bi postigli luksuzni izgled njihovih odevnih kombinacija.

Jedna od stilskih lekcija koje uvek predlažemo jeste kupovina komada koji će biti postojani i trajati dugo vremena.

Međutim, pametna kupovina ne znači nužno da garderoba mora biti visokog cenovnog ranga.

Premda high-street brendovi nisu na zavidnom glasu, oni su ipak odredište na kojem često možemo pronaći odevne predmete koje vredi kupiti.

Naime, uz nekoliko saveta koje možete pročitati u nastavku, pronađite i vi odeću zahvaljujući kojoj će i vaše kombinacije uvek odavati utisak luksuzne garderobe.

  1. Odeća mora da vam pristaje savršeno

Ukoliko neki odevni predmet ne pristaje mom obliku tela onako kako bih ja želela, tada tu odeću nosim kod svog lokalnog krojača – to je ključ”, kaže influenserka Marijana Smit. “Kapute i džempere volim da nosim za broj veće”, dodaje ona.

  1. Neutralne i jednostavne boje

Moj prvi savet bio bi da potražite neutralne boje ili barem jednostavne boje jer to čini da vaša odeća izgleda chic, a dobra strana je i to što možete da je nosite češće nego odeću sa printom”, ukazuje francuska blogerka Ajda Bađi Sane. “Bonus savet? Odlučite se za vrhunske tkanine poput pamuka i vune“, zaključuje ona.

  1. Imajte dobru osnovu

Kada se osećate dobro u nekoj odeći, onda će i ta garderoba samim tim izgledati dobro. Uvek je mudro imati nekoliko omiljenih krojeva za koje znate da deluju pozitivno na vase samopouzdanje, a zatim takvu osnovu nadograditi ostalim komadima”, mišljenje je Jatri Parabi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YATRI. (@y.a.t.r.i)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YATRI. (@y.a.t.r.i)

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević