Kako je Ana Ivanović uspela da jedan par čizama ukombinuje u 7 različitih autfita?

Naša poznata teniserka Ana Ivanović potvrdila je i ove zime da je dama čije nas stilsko umeće uvek iznova oduševi.

Nekadašnja najbolja teniserka sveta oduvek je plenila lepotom i gracioznošću zbog kojih je ostvarila mnogobrojne uspešne saradnje sa velikim svetskim brendovima.

Ipak, Ana je kroz godine ostala skromna te svoj uspeh nikada nije demonstrirala birajući upadljive dizajnerske komade niti je insistirala na najskupljim odevnim predmetima.

Naprotiv, stil Ane Ivanović uvek ćete prepoznati po dobro ukrojenim komadima koji joj savršeno pristaju, a neretko su i deo trenda, koji ona potom iznosi na sebi svojstven način.

Zbog toga i ne čudi da je ova velika humanitarka i najpraćenija Srpkinja na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana je vrlo aktivna na svom profilu, te neretko objavljuje fotografije svojih rutina u ishrani i vežbanju, ali i fotografije na kojima se može videti kakve to odevne komade Ana bira da nosi.

Bilo da su u pitanju ležerne kombinacije za svaki dan ili one glamuroznije, primetili smo da su jednostavnost i modna promišljenost ključ Aninog modnog stila.

Ove jeseni, zapazili smo da je Ana u svojim stajlinzima najčešče ostala verna jednom modelu obuće: reč je o crnim kožnim combat čizmama.

Ivanovićeva je uspela da ih inkorporira u čak 7 zimsko-jesenjih stajlinga: najčešče u kompletu sa skinny jeansom, ali i u paru sa haljinama i suknjama, što pokazuje njeno izvanredno stilsko umeće.

Kako biste i vi poput Ane Ivanović dobili inspiraciju kako da osmislite veliki broj različitih odevnih kombinacija uz samo jedan model obuće, predlažemo da pogledate fotografije u galeriji.

Foto: Profimedia, Instagram

Tekst: Natalija Knežević