Karolin Daur je kreirala kolekciju za BOSS

Nemački gigant BOSS ovog oktobra susreće se sa novom kolekcijom koja je stvorena zajedno sa influenserkom i zvezdom uličnog stila Karoline Daur.

Napravljena je u čast 20. godišnjice ženske linije brenda i zasnovana je na arhivi kompanije BOSS.

Daur i kreativni direktor linije, Ingo Vilts, pokušali su da ponovo pogledaju arhivu  brenda i ponovo osmisle klasiku na novi način. Klasični i svestrani dizajn kolekcije naglašava nasleđe brenda visokokvalitetnih tkanina i pedantnih detalja.

BOSS ostaje veran svom stilu, što svaki komad čini sigurnom investicijom, a ne trenutnom kupovinom. Ovaj princip je takođe blizak i samoj Karolin Daur, koja kaže: “Želela sam da stvorim capsule kolekciju koja se sastoji od najvažnijih predmeta ženske odeće. Sigurna sam da ulaganje novca ima smisla samo u stvari koje su bezvremenske.”

Kolekcija se sastoji od 15 predmeta i dva aksesoara. Kolekcija uključuje široki trench mantil, haljinu sa dekolteom i otvorenim leđima i blejzer sa šiljastim reverima. Pleteni šešir od vune i kašmira i duge kožne rukavice će savršeno upoptuniti vaš moderan Boss look. Objedinjujuća ideja kolekcije je njena prigušena paleta – elegantna i bezvremena.