Katrin Denev sa 77 godina ponovo blista u kampanji brenda Saint Laurent

Sjajna francuska glumica novo je lice reklamne kampanje Saint Laurent.

Katrin Denev dokazuje da stil i glamur nemaju nikakve veze sa godinama. Sa 77 godina, francuska glumica postala je zaštitno lice prolećne kampanje brenda Saint Laurent, sa kojim ima dugogodišnju vezu. Snažna i intenzivna estetika, zajedno sa ritmičnom muzikom i jednom od najcenjenijih glumica francuske i svetske kinematografije, uranjaju u smelu atmosferu brenda.

Denev je već dugi niz godina jedna od velikih muza Ives Saint Laurent-a, uvek izgleda elegantno. Na fotografijama koje je Dejvid Sims snimio za prolećnu kolekciju 2021. godine, glumica nosi kožni kaput, a vetar joj mrsi kosu i ulepšava stajling. Denev je 2019. godine održala aukciju na kojoj su bili izloženi predmeti Saint Laurent, među kojima su se mogli naći ikonski komadi iz 60-ih i 70-ih. Prihod je iznosio najmanje milion američkih dolara.

Glumica je pravi ratnik. Podsetimo da je krajem 2019. godine provela je više od mesec dana u bolnici zbog moždanog udara, a 2020. godine učestvovala je u francuskom filmu pod nazivom “Dobrodošli u džunglu”, u kojem je glumila lik Chantal de Bellabre.