Za dejt sa princem Kejt Midlton u ponovljenom outfitu – samo ovo puta izgleda još bolje!

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža prisustvovali su nedavno Royal Variety Performance, kraljevskom događaju održanom u Royal Albert Hall. Ovogodišnji performans zvanično obeležava 100 godina pod pokroviteljstvom vladajuće monarhije, počevši od 1921. i kralja Džordža V do dana današnjeg sa kraljicom Elizabetom II.

Za tu priliku, vojvotkinja je nastavila sa trendom spektakularnog izgleda na crvenom tepihu, pojavivši se u blistavoj smaragdnoj haljini koju potpisuje Dženi Pakam – londonska dizajnerka veoma popularna među kraljevskkom porodicom.

Od detalja je nosila svetlucavo-zelenu clutch torbu i zlatne Misoma minđuše u obliku lepeze, dok je čitav monohromatski look zaokružila zelenim potpeticama koje potpisuje još jedan engleski brend, Emi London. Raspuštene lokne prebacila je preko ramena, skupljene na jednu stranu, dok je makeup, kao i obično, bio u royal neutralnim tonovima.

Vilijam je u potpunosti ispratio stilski svoju damu, još jednom ponevši somotsko odelo, koje je krasio detalj u vidu lepti mašne – apsolutno prinčevski.

Kate je poznata po tome da voli da reciklira svoje izglede, te je i ovog puta ponela istu haljinu, u kojoj je viđena 2019. godine na kraljevskom obilasku Pakistana. Kako je vojvotkinja izgledala i sada i pre dve godine pogledajte u našoj galeriji, ali sigurni smo da ćemo se oko jednog svi složiti – ovog puta Kejt glamur donosi na jednom višem nivou.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T. Mišović