Kirsten Danst će postati majka po drugi put

30. marta na internetu su se pojavile vesti da će 38-godišnja Kirsten Danst i 32-godišnji Džesi Plemons uskoro ponovo postati roditelji!

Glumica je na originalan način objavila vesti o trudnoći, a fanovi su već počeli da čestitaju poznatom paru na predstojećem proširenju porodice.

Kirsten je učestvovala u fotografisanju za jedan od stranih sjajnih časopisa. Slike prikazuju glumicu, obučenu u čipkastu haljinu brenda Rodarte. Pozirala je sa zaobljenim stomakom, a za fanove plavuše dobra vest došla je kao grom iz vedra neba.

Budući roditelji nisu objavljivali vesti na društvenim mrežama, ali ovo nije zaustavilo fanove: oni su počeli da čestitaju zvezdi u komentarima na njene postove na Instagramu i postavljaju vrlo lična pitanja. „Koji ste mesec?“ „Izgleda da je već sedmi“, „Čestitke Džesiju” i slično – međutim, za sada nisu dobili nikakve odgovore.

Podsetimo, Kirsten Danst i Džesi su u vezi od 2016. godine – glumci su se upoznali na setu TV serije Fargo. Godinu dana kasnije su se verili, a već u maju 2018. godine rođen je njihov sin, Enis Plemons.

Čestitamo srećnom paru na odličnim vestima!

foto:graziamagazine