51 godina kao i 21: Klaudija Šifer bisernom haljinom izazvala opštu pometnju

Sjaj legendarnih manekenki iz 90-ih ne gasi se ni posle toliko godina. Gde god da se pojave kradu svu pažnju, pa makar bile i sporedne gošće određenog događaja. Svedočili smo jednom takvom trenutku na Londonskoj premijeri filma “The King’s Man”, na kojoj je prisustvovala Klaudia Šifer, kako bi podržala supruga Metju Vona, reditelja ostvarenja.

51-godišnji supermodel nosila je predivan Balmain stajling, koju je posebno za nju dizajnirao kreativni direktor kuće Olivijer Rusting. Ovaj red carpet izgled sastojao se iz maxi korset-haljine koja je pratila laskavu figuru manekenke, ukrašena bisernim perlama i crnim kristalima, zatim uklopljene mini torbe i para ravnih sandala sa špicastim vrhom.

Toaleta je mali intro u predstojeću Pre-Fall 2022 kolekciju brenda. “Olivijer kreirao je ovu posebnu haljinu za mene, inspirisan temom I izgledima iz predstojeće kolekcije koja je produkt lepote bezvremenosti, francuskog glamura I Olivijerove opsesije istorijom”, objasnila je Klaudia proces nastanka fascinantne haljine.

Zaista, impresivno!

Priredila: T. Mišović

Foto: Profimedia, Instagram