Ovo je nova devojka Kanje Vesta i naša je nova stilska inspiracija

Nova godina odlično je počela za Kanje Vesta, koji je nakon razvoda od Kim Kardašijan, ponovo pronašao ljubav. Zato i ne čudi ogromna medijska pažnja usmerena na glumicu Džuliju Foks koja je uspela da osvoji introvertnog repera. Međutim nova devojka Vesta zna kako da iskoristi momenat i pozornost skrene na svoj stil.

Par se sjajno provodio preksinoć u izlasku, gde su im društvo pravili Madona i Antonio Braun. Džulija je ovim povodom nosila kožnu crop-top rolku otkrivajući čitav torzo, koju je uparila sa ekstremno plitkim pantalonama. Na ovaj način, glumica je donela prilično odvažan izgled sa neverovatnom lakoćom i veoma samouverenim stavom.

Ipak, kod ovog Džulijinog stajlinga ne radi se o tome koliko je kože otkrila, već sasvim suprotno, koliko je pokrila, veoma specifičnim i zavodljivim modnim detaljem. Crnim, kožnim rukavicama prefektno je zaokružila statement outfit.

Trend nošenja kožnog para rukavica, glumica je, inače, počela da praktikuje poslednjih nekoliko nedelja, (koliko je sa Kanjeom) toliko uskih da se jasno mogu videti i obrisi noktiju na prstima. I dok joj rukavice zaista pokrivaju čitavu ruku, ne možemo poreći BDSM momenat ovog komada. Estetika koja nije daleko od one koju je u mladosti praktikovala, radeći kao domino dama.

S druge strane, glumica se priključila raskošnoj grupi poznatih žena koje su posezale za rukavicama, kao savršenim aksesoarom da završe svoj stajling. Podsetimo se samo Hali Beri u filmu “Catwoman” ili Pamele Anderson 1995. na kanskom crvenom tepihu u korsetu od kože uparenom sa operskim rukavicama. Ovaj stilski detalj nije zaobilazio ni modne piste velikih modnih brendova poput Thierry Mugler i Vivienne Westwood (za prolećnu kolekciju 1994.-te).

Bilo da ostavljaju utisak zlatnog Holivuda ili ipak seksi BDSM osećaj, pogledajte u našoj galeriji kako Džuliji stoje.

Priredila: T. Mišović

Foto: Profimedia, Instagram