Koje cipele nositi sa dugom haljinom: 5 super kombinacija koje jedva čekamo da isprobamo

Maksi haljina je potvrđena kao jedan od kultnih komada garderobe, ali sa kojim cipelama je treba nositi?
Imamo 5 savršenih kombinacija za proleće.

Maksi haljine volimo i naučili smo do sada da ih nosimo 365 dana u godini, i danju i noću, ali čak i duge haljine povremeno rizikuju da nas dovedu u krizu i razbiju svu našu sigurnost u pogledu stajlinga. Da, iako su svestranost, udobnost i visok modni potencijal maksi haljina neosporni, nabavka pravih cipela sa kojima ćete ih kombinovati nije toliko očigledna. Koje cipele nositi sa dugom haljinom?

Dobra vest je da ne postoje strogi diktati koje treba slediti, a tokom kreiranja stajlinga možete jednostavno uzeti u obzir ukus, potrebe, raspoloženje ili čak samo obaveze koje imate na dnevnom redu.

Tokom dana, osim ako nisu zakazani formalni sastanci, kladite se na patike, čizmice sa udobnim potpeticama i baletanke koje se odlično kombinuju sa maksi haljinama, omogućuju vam da se osećate sigurno i moderno. Uveče, ili u svim okolnostima u kojima želite da poboljšate siluetu samo je potrebno da se fokusirate na lep par čizama do kolena, sandalete ili salonke kako biste poboljšali izgled i učinile ga još ženstvenijim. Ako još uvek tražite nove ideje s obzirom na novu sezonu, evo 5 kombinacija koje će vas inspirisati.

grazia.it