Kompanija Sport Vision otvorila je 100. radnju

Kompanija Sport Vision ove nedelje otvorila je u Obrenovcu svoju 100. radnju. Novi, moderan maloprodajni objekat u ponudi svim potrošačima predstaviće nove kolekcije i trendove najpoznatijih sportskih brendova. Na sam dan otvaranja,  svaki stoti kupac nagrađen je besplatnom kupovinom, a ostali su svoje omiljene sportske kombinacije mogli da kupe sa popustom od čak 30 odsto.

U okviru maloprodajnog lanca, pored Sport Vision multibrend koncepta, nalaze se i Buzz Sneaker Station, jedinstvena destinacija za sve ljubitelje patika, Tike koncept, poznatiji kao Hram patika, koji potrošačima nudi limitirane serije patika, Run’n More specijalizovana prodavnica za trkače i Extra Sports kao mesto za porodičnu kupovinu.

Sport Vision posluje na tržištu Srbije već  20 godina, dok je u 100 maloprodajnih objekata zaposleno više od 1200 trgovaca. Ovu modernu kompaniju odlikuju fleksibilnost, profesionalizam i dinamična strategija razvoja. Brz odgovor na zahteve tržišta i profesionalni odnos sa potrošačima i partnerima definisao je Sport Vision kao kompaniju od poverenja.

Zahvaljujući svemu tome, kao i konstantnom praćenju potreba potrošača, Sport Vision Grupa danas posluje u čak 13 zemalja i ima više od 600 prodavnica u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Albaniji, Rumuniji, Bugarskoj, Grčkoj, Češkoj, Slovačkoj, a od prošlog meseca i u  Mađarskoj.

Poslovanje kompanije se pre svega temelji na principima etičkog, odgovornog i održivog rasta sa jasnim ciljem da pozitivno utiče na društvo, ali i omogući bolje uslove za život budućih generacija. 

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo