Kraljica Leticija u elegantnoj haljini koja krije snažnu društvenu poruku

Kraljica Leticija nas je navikla na elegantne stajlinge, kombinujući mnoge niskobudžetne komade u svojoj garderobi, ali i podržavajući španske dizajnere.

Na sastanku sa odborom fondacije „Help Αgainst Drug Addiction“ u Madridu, pojavila se još jednom u vrlo elegantnoj odevnoj kombinaciji. Haljina pripada kolekciji jesen-zima 2021/2022 španskog dizajnera Ulises Merida, a dizajner ju je kreirao u saradnji sa APRAMP i Atencion a Mujeres Prostitutas. Ova organizacija radi na iskorenjivanju seksualne eksploatacije i trgovine ljudima.

Kraljica Leticija ponovila je svoj omiljeni trik dodavši mali crni kaiš koji naglašava njen struk. Što se tiče modnih dodataka, izabrala je par crnih potpetica španske modne kuće Magrit, u kombinaciji sa odgovarajućom torbom CH Carolina Herrera. Jedini nakit koji je nosila bile su njene minđuše od zlata i  prsten Karen Hallam.

U poslednje vreme kraljica Leticia bira odeću manje poznatih brendova. Nedavno je nosila još jednu crnu haljinu dizajnera Leire Doueil, sa resama i karnerima. Pre nekoliko dana, za otvaranje Međunarodnog sajma turizma, nosila je top u obliku leptira novog brenda Ines Domeck. Svi komadi u kojima se kraljica pojavi u javnosti, rasprodati su u roku od nekoliko sati nakon objavljivanja njenih fotografija.