MODA / Vesti

Vesti

Glamurozna i u pantalonama na operi? To polazi za rukom samo kraljici Leticiji

49-godišnja španska kraljica, zajedno sa svojim suprugom, prisustvovala je premijeri mjuzikla “Partenope” u Kraljevskom pozorištu. Ovom prilikom Leticija se pojavila u crnom od glave do pete – outfitu kojim je postigla izgled večernjeg glama.

Top bez rukava, koji su krasili svetlucavi detalji, brenda Hugo Bos, uklopila je sa Karolina Herera pantalonama, dubokog struka i ravnog kroja. Kraljica od stila, poznata je po tome da voli da reciklira, što je ovog puta uradila sa clutch Tod torbom, koju poseduje od 2007, kao i sa crnim potpeticama brenda Magrit, u kojima je prvi put viđena 2018.

Jednostavnu eleganciju zaokružila je diskretnim aksesoarom, parom visećih minđuša Janes od belog zlata i omiljenim joj prstenom brenda Karen Halam.

Braon uvojke, stilizovala je niskim konjskim repom, dok je za makeup birala prirodne tonove sa naglašenim eyelinerom, koji je stavio u fokus njene zelene oči.

Kralj Felipe, podjednako je bio elegantan u crnom odelu, ispod kog je nosio belu košulju, koju je ukrasio detaljem u vidu crvene kravate.

Par je izgledao opušteno i raspoloženo za muzičko veče koje je bilo pred njima.

Foto:  Profimedia

Priredila: T. Mišović