Kraljica ponovljenih stajlinga: Kejt Midlton u plisiranoj haljini plenila Londonom

Ista svečana toaleta se ne može nositi dva puta? Vojvotkinja od Kembridža uveriće vas u suprotno.

Juče je, u palati Aleksandra u Londonu, održana svečana ceremonija povodom nagrade za Earthshot inicijativu.

Pod pokroviteljstvom princa Vilijama i Kraljevske fondacije, nagrada je osmišljena kako bi pomogla u pronalaženju inspirativnih i inovativnih rešenja za ekološke izazove iz celog sveta.

U skladu sa takvom osvešćenom temom događaja, Kejt Midlton se osvrnula na svoja ranija stilska izdanja, te ponovila look sa dodele BAFTA nagrada iz 2011. godine, održanih samo tri meseca nakon kraljevskog venčanja Kejt i Vilijama.

Na zelenom tepihu, Kate je oduševila u Aleksandar Mekvin haljini u grčkom stilu, dok je Vilijam takođe nosio dobro promišljenu modnu kombinaciju: tamnozeleni sako od pliša u paru sa crnom rolkom, elegantnim pantalonama i lakovanim cipelama.

Kako bi ukazala na moć stilizovanja, vojvotkinja od Kembridža je haljinu u nijansi bledog jorgovana ažurirala novim blistavim pojasom na struku, čime su se delikatni nabori toalete još lepše istakli.

Poznato je da Kate ceni britansku modnu kuću Aleksandar Mekvin čije dizajne bira u mnogim značajnim prilikama, od kojih je najvažnija bila upravo njeno venčanje sa princem Vilijamom pre jedne decenije, kada je nosila sada već čuvenu venčanicu sa potpisom kreativne direktorke kuće Sara Barton.

Vojvotkinja je nosila svoje prepoznatljive talase u kosi, ovog puta skupljene preko jednog ramena, dok je šminka bila nešto naglašenija od njene uobičajene, ali i dalje vrlo sofisticirana.

Jedan par minđuša, narukvica i dijamantski prsten bili su dovoljni da upotpune ovo glamurozno izdanje Midlton, dok su mini pismo torba i cipele sa potpeticom bile u blistavosrebrnoj nijansi.

U galeriji pogledajte svečano izdanje Kejt Midlton sa događaja na kojem je bila odabrana da uruči jednu od prvih nagrada ove inicijative za očuvanje životne sredine.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević