Kristen Stjuart u novoj Chanel Ready-To-Wear kampanji proleće/leto 2020

Kristen Stjuart ambasador brenda Chanel od 2015. godine lice je kampanje za sezonu proleće/leto 2020, koju je fotografisao Žan Baptist Mondino.

U ekskluzivnom intervjuu glumica izražava svoje divljenje prema Viržini Viar, umetničkoj direktorici modnih kolekcija CHANEL: „Postoji originalnost i jedinstvenost koju unosi u svaku prostoriju gde uđe i osećam kao da njena odeća radi istu stvar. Postoji neka radikalnost, ima i  nešto ludo, ali zabavno i takođe utemeljeno na istoriji Chanela. Jako sam ponosna na nju i zaista sam počastvovana da ih nosim.” U ovom videu Kristen Stjuart takođe govori o CHANEL kolekciji Ready-to-Wear za proleće-leto 2020, koju ona otelotvoruje u seriji snimaka nulte gravitacije. Glumica evocira lakoću kolekcije i ističe modernost ovih silueta dizajniranih da nude veliku slobodu kretanja.

“Nama zaista treba osećaj svežine i ta odeća nam omogućava takav osećaj. Namenjena vam je da učinite nešto u njoj, a ne samo da sedite i izgledate lepo. Ta odeća je namenjena da se nosi.”

CHANEL kolekcija Ready-to-Wear za proleće/leto 2020 u buticima je od 24. februara 2020. godine.

#CHANELSpringSummer