Lejdi Gaga u venčanici na snimanju filma “House of Gucci”

Nastavlja se snimanje filma „House of Gucci“ u Rimu, koji će biti prikazan u novembru 2021. godine.

Glavne uloge filma koja govori o propasti dinastije Gucci, u režiji Ridlija Skota, igraće Adam Drajver i Lejdi Gaga – pevačica će se pojaviti kao bivša supruga Mauricija Gučija. Snimanje filma je u punom jeku, a pre neki dan paparaci su uhvatili Lejdi Gagu u venčanici u duhu 80-ih.

Da bi efikasnije ponovili scenu venčanja Patricije Ređani i Gučija iz 1973. godine, kostimografi su malo zakomplikovali originalni izgled venčanice Patricije. Asimetričnu venčanicu od čipke stilisti su dopunili snežno belim satenskim cipelama Manolo Blahnik, ukrašene svetlucavim kristalima, i dugačkim velom. Scena venčanja između Patricije i Mauricija snimljena je u crkvi Svete Marije koja se nalazi u oblasti Campitelli.

Podsetimo da je film „House of Gucci“ zasnovan na knjizi Sare Gej Forden „Kuća Gucci: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi“. Glumačka ekipa filma je impresivna: pored Lejdi Gage i Adama Drajvera, u filmu će se pojaviti Džared Leto i Al Paćino.

Pevačica je prvi put podelila fotografiju sa snimanja u martu, prikazujući svoj debitantski snimak ispred zavejanih Alpa.

foto.marieclaire