Lili Kolins pronašla french-girl alternativu Adidas Sambama

lili kolins

Nakon uspešno snimljene četvrte sezone Emili u Parizu, Lili Kolins je na godišnjem odmoru. I to zasluženom, ako nas pitate, kao neko ko je svojim životnim delom obezbedio američku perspektivu za francusku marketinšku firmu, a ipak većinu svog vremena provodi na poslovnim sastancima govoreći „Repetez, s’il vous plait?“ – što znači da izgleda da i ona uzima neophodno psihičko odsustvo.

I tako, glumica je poslednji put fotografisana kako šeta Rimom – sa svojim mužem, režiserom Čarlijem Mekdauelom – dok je obučena u zgužvanu košulju, šorts visokog struka i praktičan ranac. Odnosno, odeća normalne osobe koja bi navela Emili Kuper da pokrene hitan i preterano entuzijastičan rebrend.

lili kolins

Možda bi bila sklona malo više praštanju s obzirom na to da Lili još uvek nosi nešto francusko: par planinarskih patika marke Salomon iz Auvergne-Rhone-Alpes. Patike, iako su prvobitno dizajnirane za treking kroz Alpe, brzo su prihvaćene u urbanim centrima mode sa EmRatom, Hejli Biber i Sofi Tarner među novom generacijom metropolitanskih fanova. Smatrajte ih alternativom sveprisutnih Adidas Samba.

lili kolins

Foto: Profimedia