Lili Rouz Dep pokazuje omiljne Chanel komade za dane odmora

Glumica i muza francuske modne kuće otkriva svoje omiljene komade iz kolekcije Chanel Cruise 2021 u intervjuu iza kulisa.

Odela od tvida, torbe i sunčane naočare samo su neke od stvari koje možete očekivati da Lili-Riuz Dep ponese sa sobom na odmor na Azurnu obalu. Osvrćući se na svoje omiljene komade iz Chanel’s Cruise 2021 kampanje, mlada glumica glumi u novoj kampanji kolekcije i pratećem video snimku iza kulisa.

Tokom kampanje zvezda pozira pored bazena u kamenoj kući, atmosfera koja izaziva osećaj ugodnog luksuza, u komadima koji odišu istim osećajem. U ružičastoj jakni od tvida i mini suknji, prebačenom preko gornjeg dela bikinija, Dep kolekciju opisuje kao „kombinovanu i prilagodljivu“. Pod naslovom „Balade en Mediterranee“, kolekcija koju je zamislila kreativna direktorka Viržini Viar, a koju je snimio Karim Sadli, nudi opušteni pogled na Chanelove potpise od tvida sa ležernijim dodacima poput japanki, pletenih torbica i  prevelikih sunčanih naočara.

Dep, koja je bila bliska s pokojnim Karlom Lagerfeldom, uživala je u saradnji sa Viar  na novoj kampanji, rekavši da je „kolekcija veoma elegantna i graciozna, poput žena Chanel“.

Viar uzvraća sličnu naklonost, izražavajući da je želela da zabeleži kampanju koja odražava atmosferu „bliskosti i poverenja“.

Kolekcija Chanel Cruise 2021 biće dostupna od 17. novembra.