grazia

Vesti

Ljubav prema Nike Air Max kulturi

Maxxed Out studio 

Da su čuvene Nike Air Max patike posebna supkultura koja okuplja veliki broj obožavaoca legendarnih modela obuće, pokazale su i na nedavno organizovanom muzičko-stvaralačkom Maxxed Out vikendu, u čast novog rođendana Air Max siluete. Tokom dva dana, zainteresovani mogli su da uživaju u kreativnim i zanimljivim radionicama i koncertima, dosta njih se oprobalo u jedinstvenoj ulozi muzičke zvezde, a svi su svedočili predstavljanju najnovijeg modela patika - Nike Air Max Pulse.

Zera 

Ljubitelji dobre zabave i patika sa vazdušnim đonom, tokom oba dana imali su priliku da besplatno isprobaju kornere za ulepšavanje i kastomizaciju svojih majica, patika i pertli, dok su smeliji bili u prilici da uđu u, do sada nikada viđeni, Maxxed Out muzički studio i sami iskomponuju svoju pesmu, sa zvucima koje su, specijalno za ovu priliku, kreirali popularne muzičke zvezde Nucci, Zera, Popov, Albino i Ajzi. Svi oni, zajedno sa kolegama kao što su Fox, Teya Dora, Grca i Bradda, pobrinuli su se da se oba dana završe zapaženim muzičkim nastupima i poznatim pesmama u kojima je mnogobrojna publika uživala.

Nucci

Posetioci dvodnevnog događaja uverili su se u naprednu tehnologiju koju poseduje najsvežiji model Air Max patika. Pulse, kako je novi model nazvan, odlikuje kombinacija mekane pene za prednji deo stopala i inovativne mrežaste kompoziciji i tekstila sa detaljima poput novog Air Max logotipa. Nove patike odlikuje udobnost, pre svega, kao i karakterističan vizuelni identitet.

Air Max Day 

Sudeći po odazivu javnosti, interesovanje domaće publike za Air Max kulturu je ogromno i ne jenjava ni posle skoro četiri decenije od početka proizvodnje čuvenih modela patika.

Fotografije: Rastko Šurdić

Tekst: Promo 

Pročitajte još

Povezane teme

Vesti

BOSS organizovao žurku za Naomi Kembel

Lepotica je tradicionalno proslavila rođendan u Kanu.

Vesti

Summer kolekcija brenda H&M je tu!

Uživajte u sjajnim lanenim sakoima, heklanim bluzama i haljinama, fantastičnim kupaćim kostimima

Stil dana

Smart casual u izvedbi Emili Ratajkovski

Blejzer, crop top i zvonaste pantalone za šetnju njujorškim ulicama.

Stil dana

Da li je ovo najsavršenija zlatna haljina?

Megan Markl pravi kraljevske stilske izbore.

Inspiracija

Modna inspiracija: Poput grčkih boginja

Ovog proleća desila se potpuna modna dominacija romantičnih tendencija iskazanih pre svega haljinama maksi dužina izvedenih od čipke i satena.

Vesti

Nova hot spot mesta za šoping u Beogradu

U TC Galerija otvorene su tri nove radnje luksuznih brendova Calzedonia, Intimissimi i Intimissimi Uomo.