Vesti

Madonina ćerka Lurd Leon lice je kampanje adidas by Stella McCartney

Nova generacija zvezda odrasta.

I ako ćerka Monike Beluči ima tek 15 godina, Lurd Leon, ćerka Madone će napuniti 24 godine. Mnogi brendovi je pozivaju na saradnju kako bi pokazali svoju podršku duhu slobode svojstvenom mladim ljudima. Tako je Lurd Leon postala glavni lik nove adidas kampanje, nastale u saradnji sa Stella McCartney.

Snimanje se odigralo na napuštenoj plaži i poljima u blizini Njujorka, kao i u jednoj od zgrada metropole. Pored same Lurd u snimanju filma učestvovali su mladi talenti i prijatelji manekenke, među kojima su Uzumaki Zepeda, Umo Traore, Henri Česli, Linet Paz i Anisia Kim Bats.

Kolekcija adidas by Stella McCartney sastoji se od dva dela: prvi je namenjen odeći za vežbanje, a drugi zimskoj odeći - biće u prodaji od 17. septembra.

Stella McCartney koristi održive i reciklirane materijale za izradu stvari. "Lolu poznajem od detinjstva. Važno mi je da ovu saradnju sa adidasom koristim kako bih pokazala mlade talente, razveselila mlađu generaciju i pružila im platformu za samoizražavanje", rekla je Stella McCartney.

Povezane teme

Inspiracija

Inspiracija: Seoska idila

Rese su ponovo tu, a sa njima i odeća koja na šik način pruža komfor. Budite trendi i kada je o neobaveznom odevanju reč.

Street style

Šta se nosi na šangajskoj Nedelji mode

Dok je zapadni svet pokriven sledećim talasom epidemije koronavirusa i vlade zemalja se ponovo pripremaju za pooštravanje karantina, u Aziji život aktivno ključa.

Vesti

Bottega Veneta čelzi su glavne čizme ove sezone

Modna kuća Bottega Veneta, koju predvodi kreativni direktor Daniel Li, već je predstavila mnoge odevne predmete i dodatke koji su postali predmet želja među trendseterkama.

Easy Chic

Insta reportaža: kako devojke ove jeseni nose šarene torbe

Prilikom stvaranja jesenjeg ormara, važno je uzeti u obzir ne samo modernu odeću, osnovnu trikotažu, nekoliko pari pantalona, elegantnih haljina i stilskih cipela, već i takav ne...

Stil dana

Savršene u bilo koje doba dana - pencil suknje

Ženstvena i elegantna, pencil suknja je savršeno rešenje u bilo koje doba dana.

Inspiracija

Inspiracija: Maksi forma

Kaput kao jesenja uniforma poprima nove forme i dimenzije.

Vesti

Chanel čizme koje su osvojile srca dama širom sveta

Kreativna direktorka brenda Chanel, Viržini Viar je puno naučila od svog učitelja Karla Lagerfelda, uključujući stvaranje bestselera koji će loviti hiljade devojaka širom sveta.

Vesti

Hejli Biber bira crnu kožnu haljinu za najromantičniji izlazak

Manekenka Hejli Biber važi za jednu od najpoznatijih „krojačica“ trendova u svetu mode među kraljicama uličnog stila.

Vesti

Graciozan leopard: Karli Klos u uskoj odeći sa animal printom

Poznati supermodel Karli Klos ozbiljno se interesuje za sport, prati ishranu i voli aktivnosti na otvorenom.

Stil dana

Da li je narandžasta nova crna?

Narandžasta boja dominira u novim modnim kolekcijama i potvrđena je kao jedna od vodećih boja sezone jesen/zima 2020/21.

Inspiracija

Inspiracija: Intimna zona

Čipka nije rezervisana samo za prvi sloj odeće.