Maestralan marketinški potez Hejli Biber: Spojila je dve stvari koje su potrebne svakoj devojci

Hejli Biber, poznata po svojoj besprekornoj estetici i savremenom pristupu lepoti, priprema se da oduševi svoje obožavaoce novim inovativnim proizvodom – Lip Case. Ova inovativna maska za telefon ima dodatnu funkciju koja će oduševiti korisnike – ona ima poseban deo za skladištenje Rhode Peptide Lip Treatment ili Tint proizvoda.

Hejli Biber je svojim pratiocima na društvenim mrežama davala nagoveštaje o ovom proizvodu, stvarajući ogroman interes među svojim fanovima. Sada je konačno potvrđeno da će Lip Case biti dostupan javnosti putem zvanične veb stranice brenda od 27. februara.

Ova maska će biti dostupna u verzijama kompatibilnim sa iPhone 14 ili 15 Pro/Pro Max. Cenovno pristupačna po ceni od 35 dolara, Lip Case obećava da će biti savršen dodatak za svakodnevnu upotrebu, omogućavajući korisnicima da imaju svoj omiljeni proizvod za usne uvek pri ruci.

Budući da je interesovanje već veliko, preporučuje se da zainteresovani korisnici budu spremni da nabave svoj Lip Case odmah po objavljivanju na veb stranici brenda.

Foto: promo, instagram