Manje od 60 evra: Ovo je dizajnerska tašna koju nose svi poznati

U godini kada je streetstyle jedini style koji imamo prilike da vidimo, konačno se vraća vreme kada trendove postavljaju selebritiji, a ne društvene mreže. Oni su slični halejevoj kometi – na svakih nekoliko godina se ponovo pojave i čak iako smo rođeni devedesetih, doživećemo da nosimo stil iz pedesetih ili sedamdesetih. Ovog leta, na red su došli aksesoari iz dvehiljaditih. Uz ružičaste naočare (prave, a ne metaforične – jer ironičan stav nikada ne izlazi mode) i plastični raznobojni nakit, na ulicama svih modnih prestonica možemo da vidimo i torbe čije su ručke toliko kratke da se nosi tik ispod ramena.

Svaka godina ima svoju torbu. Tako je prošlu obeležila, pomalo slična, Bottega Veneta torba, 2018. godina je bila u znaku Jacquemus mikro torba, 2009. godina je definitivno bila godina Birkin torba, 2000. su svi nosili Diorovu “sedlo” torbu… 2021. godine, poznate ličnosti su našle savršenu kombinaciju održive mode i dvehiljaditih godina i odlučili se za Gabby torbu modnog brenda JW Pei od veganske kože. Torba košta 70 dolara, a na rasprodajama se može naći i za manje od 60.

Gabby torbu možemo najčešće da vidimo na ramenu IT devojke Emily Ratajkowski koja je ima u svim bojama. Hailey Bieber se takođe odlučila za JW Pei brend na svom putu produženom vikendu u Parizu, kao i Irine Shayk koja je često šeta ulicama Njujorka.

Tekst: Tamara Mladenović

Fotografije: Profimedia