Matching Outfits: Lili Kolins u šetnji s mužem

Ako se po usklađenoj odeći veza poznaje, onda Lili Kolins i njen suprug, američki reditelj i scenarista Čarli Makdauel (sin poznatog glumca Malkoma Makdauela), žive brak iz snova. Uslikani u sasvim običnoj šetnji u Njujorku, dok se drže za ruke i ispijaju kafu za poneti, supružnici, koji su se venčali prošle godine, izgledali su kao dve najbolje drugarice koje vole iste stvari – oboje su nosili duge kapute braon boja,crne rukavice, vunene džempere i kape, farmerke i udobnu obuću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Lilin stil oblačenja je posebno u fokusu poslednjih godina, od kada igra glavu ulogu u seriji Emili u Parizu, koja je osim po dešavanjima u Gradu svetlosti i beskrajno simpatičnim likovima, čuvena i zbog mode – kostime je radila priznata Patriša Fild, stilistkinja Seksa i grada. Ovo ostvarenje je planetarno proslavilo Lili i načinilo je pravom influenserkom, a verovatno je bilo neminovno da modni uticaj prenese i na supruga. 

Par, koji se inače retko pojavljuje zajedno u javnosti, nedavno je posetio Pariz kako bi prisustvovao premijeri treće sezone pomenute serije, koju uskoro gledamo na Netflixu

Tekst: J. M. 

Fotografije: profimedia, Instagram