MODA / Vesti

Vesti

Otkrivena tema Met Gale 2022: Očekuje se najraskošniji bal do sada!

Svaki prvi ponedeljak u maju rezervisan je za najglamurozniji događaj poznatih koji slavi modu. Sa temom “In America: An Anthology od Fashion”, ovogodišnji bal biće održan 2. maja 2022.

Kako je 2020. prestižni događaj otkazan usled pandemije kovida, a prošlogodišnji održan tek u septembru sa ograničenim sastavom, ove godine očekujemo pravo gala veče. Uz domaćine Blejk Lavli i Rajan Rejnolds, Redžinu King i Lin-Manuela Mirandu ova uverenja su još veća.

Suština Met Gale je dress kod, koji je uvek istaknut na pozivnicama, a ove godine zvanice su dobile temu: glamur zlatnog doba i “white tie”, što podrazumeva raskošne toalete, čipkane rukavice, svečane frizure, kao i smokinge za muškarce.

Stilisti slavnih ličnosti inspiraciju će morati da potraže u filmovima zlatnog Holivuda, jer ovde govorimo o modi s kraja 19. veka!

Da li ćemo videti čipke, mašne, volane, svilu i baršun, korsete i voluminozne suknje ostaje nam da ispratimo 2. maja kada će dizajneri dati sve od sebe da ožive glamur najsjajnijeg holivudskog doba.

Foto: Profimedia, Instagram