Michael Kors će donirati više od 3 miliona dolara za borbu protiv koronavirusa

Postalo je poznato da će Capri Holdings Limited, pod čijim vođstvom posluju brendovi Michael Kors, Jimmy Choo i Versace, donirati više od tri miliona dolara za borbu protiv posledica COVID-19.

Predsednik Capri Holdings Limited i glavni izvršni direktor Džon Ajdol prokomentarisao je ovu odluku: „Naša srca i duše su okrenute onima koji rade na čelu da pomognu svetu da prebrodi pandemiju COVID-19. Zahvaljujemo im na posvećenosti i hrabrosti i želimo da ih podržimo. Sada je vreme da se svi okupe.”

Posebnu zahvalnost zaslužili su i dizajneri Donatela Versaće i Majkl Kors, koji su lično učestvovali u inicijativi. Dakle, brend Michael Kors i njegov dizajner će donirati milion dolara za borbu protiv koronavirusa i pružanje pomoći u Njujorku. Džon Ajdol će takođe dati lični doprinos u iznosu od milion dolara. Sav novac će biti raspodeljen između organizacija za hitnu pomoć u Njujorku, uključujući NYU Langone Health i New York-Presbyterian bolnicu, organizacije God’s Love Deliver, Common Thread, CFDA/Vogue Fashion Fund.