Biković danas slavi rođendan! Osim godina, slavimo i njegov stil!

Miloš Biković danas slavi 34. rođendan. Beogradski glumac, koji poslednjih godina gradi uspešnu karijeru i u Rusiji, osim maestralno odigranih uloga – Tirketa u Montevideu, Pavela Arkadijeviča u Hotelu Eleon, Maraša u Južnom vetru, Muslima Magomajeva u istoimenoj seriji, pažnju javnosti privlači besprekornim osećajem za modu. Svaki put je obučen u skladu sa prilikom i gotovo nikad nije napravio grešku na crvenom tepihu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Poseduje laskavo glumačko priznanje “Najbolji glumac u Rusiji” za 2020 (izbor je održan pod pokroviteljstvom sajta kino.mail.ru, koji predstavlja najveću bazu podataka za filmove i serije u Rusiji i pandan je američkom sajtu IMDB), a pre nekoliko godina ruski magazin Hello proglasio ga je za ličnost od stila. Još tada je Miloš otkrio neke stilske lekcije kojih se i danas pridržava. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

– Cipele određuju ton odevne kombinacije. Engleski glumci kažu da kad nađeš cipele junaka ‒ našao si lik. Ako znaš kakve bi cipele obuo junak koga tumačiš, onda ga zaista razumeš, pa možeš i da ga odigraš, otkrio je Biković.