Mini venčanice u kolekcijama jesen/zima 2020/2021

Zbog karantina, mnoge buduće neveste su odlučile da pauziraju svoje venčanje.

Jedno od najiščekivanijih venčanja ove godine, između Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza, odloženo je na neodređeno vreme, a velika proslava Natalije Vodianove i Antoinea Arnaulta održaće se u leto 2021. godine. Uprkos činjenici da je prema klasičnim kanonima, na dan proslave uobičajeno da nosite dugu belu haljinu, u modernom društvu možete sebi da priuštite i odaberete odeću bilo koje nijanse, stila i dužine.

Dakle, Victoria Beckham je kao drugu venčanicu odabrala ljubičastu haljinu, a Popi Delevinj je otišla do oltara u cvetnoj haljini. Što se tiče belih mini haljina, ovo je posebna vrsta ljubavi. Svake sezone dizajneri u svojim kolekcijama pokažu barem jednu kratku haljinu za posebne prilike u kojoj će biti vidljive vitke noge neveste. Pored toga, bele mini haljine mogu se nositi više puta nakon venčanja. 

U kolekcijama brendova za sezonu jesen/zima 2020/2021 predstavljene su različite varijacije bele mini haljine. Tako je brend Reem Acra predstavio čipkaste bustier haljine, Oscar de la Renta pokazao je modernu verziju klasične lepršave mini haljine, a Galvan se odlučio za elegantnu haljinu od svile.

U galeriji fotografija vas očekuje 10 belih mini haljina koje vredi pogledati ukoliko uskoro planirate venčanje.