Mlada holivudska zvezda kreirala kolekciju za Max Maru

Kolekcija će premijerno biti predstavljena na Nedelji mode u Milanu.

Glumica Lusi Hejl, poznata po ulogama u popularnoj seriji “Pretty Little Liars” i filmovima “The Hating Game” i “Puppy Love”, otkrila je svoj dizajnerski talenat kreirajući kapsula kolekciju za Weekend Max Mara brend. Kolekcija će premijerno biti predstavljena na Nedelji mode u Milanu.

Lusi je inspiraciju pronašla u divljoj prirodi, želeći da oda počast američkom zapadnom stilu. Nazvana “JoyRoad”, ova kolekcija predstavlja spoj slobode i udobnosti, ističući elemente poput resa i autentičnih kožnih detalja. Glumica je izjavila da je sarađivala sa timom Weekend Max Mare kako bi stvorila komade koji će nosiocima pružiti samopouzdanje i osećaj udobnosti, dok istovremeno prate trendove i estetiku brenda.

Kolekcija “JoyRoad” obuhvata širok spektar komada, od jakni od mekane kože do pletenih džempera sa cvetnim aplikacijama. Paleta boja se oslanja na prirodne tonove, poput maslinaste zelene i svetlo plave, što dodatno naglašava inspiraciju prirodom. Lusi ističe da je svaki komad kolekcije pažljivo osmišljen kako bi nosiocima pružio mogućnost da izraze svoju individualnost i osećaju se samouvereno.

Ova saradnja predstavlja novi korak u karijeri glumice, otvarajući joj vrata u modnom svetu i pokazujući njen širok talenat izvan glume. Kolekcija će biti dostupna u prodajnim objektima Weekend Max Mara nakon premijerne prezentacije na Nedelji mode u Milanu.

Foto: Promo