Model Rouzi Hantington-Vajtli lansira prvu kolekciju cipela

Britanska manekenka Rouzi Hantington-Vajtli, u modnom svetu poznata kao „anđeo“ Victoria’s Secreta, proslavila se osvajanjem modnih pista, ali malo ljudi zna da je Rouzi učestvovala u stvaranju kozmetičke linije, a glumila je takođe i u filmu. Sada oprobala u ulozi dizajnerke, lansirajući svoju prvu kolekciju cipela.

Ona je lansirala kolekciju zajedno sa Gia Couture Firenze, brendom koji je specijalizovan za ženske cipele. Kolekcija sadrži četiri para cipela u ekskluzivnom stilu, svaki par ručno je izrađen od strane italijanskih zanatlija u Firenci. Ove cipele će idealno dopuniti prolećnu i letnju garderobu. Za izradu su korišćeni samo prirodni materijali: korenje drveća, antilop, tkana koža. Svaki model dolazi u raznim bojama, od osnovne bele i crne do svetlo žute, zelene i smeđe. Kolekcija podseća na modele Bottega Veneta – četvrtasti vrh na sandalama sa visokom potpeticom i ravne sandale od materijala prirodne teksture.

Milionska publika uvek je oduševljena odećom britanske manekenke – njen stil i neobična prezentacija fotografija su za divljenje. Verovatno su pratioci fascinirani ne samo ženstvenošću modela i njenom sposobnošću da pronađe neobičnu kombinaciju u odeći, već i talentom da se oproba u novim poslovima. Na kraju, pre samo par godina, Rouzi Hantington-Vajtli najavila je svoj novi kozmetički brend Rose Inc., a danas je već dizajnerka sopstvene kolekcije ženskih cipela.

Debitantska fotografija sa prvom kolekcijom objavljena je na Instagramu.

foto:Instagram